ODNOŠENJE BELE TEHNIKE

Odnošenje bele tehnike Beograd

Ako se trenutno bavite renoviranjem kuhinje ili kupatila ili ste nedavno kupili novu belu tehniku, usluga odnošenja bele tehnike je upravo ono što vam treba. Svi smo se barem jednom susreli sa starom veš mašinom ili rernom koju je trebalo izbaciti, a posebno je težak zadatak ukoliko živite u zgradi bez lifta.

U današnje vreme, bela tehnika brzo zastareva, i često je trajanje garancije isto koliko i životni vek uređaja. Kako se novije generacije aparata često ne mogu popraviti, neophodno je kupiti nove. Sva stara i neispravna bela tehnika mora biti odstranjena i odložena na pravilan način. Upravo tu stupamo mi na scenu!

Mi ćemo odneti svu staru belu tehniku iz vašeg doma kako se ne bi gomilala u prostoru vašeg stana, podruma ili hodnika. Bez obzira da li je reč o ispravnoj ili neispravnoj beloj tehnici, mi ćemo je odvesti.

Naš tim će doći na vaš poziv i odneti svu staru belu tehniku koju nam pokažete. Ne postoji ograničenje količine ili težine, odnosimo sve. Obično na teren izlaze 2-3 radnika.

Dolazimo za jedan ili više aparata, bez minimalne količine.

Besplatan upit

Odnošenje bele tehnike

Pozovite nas ili nam pošaljite e-mail. Upit je besplatan.

Telefon:  POZOVITE ODMAH +381612062878

Kontakt osoba: Nikola

Odnošenje stare bele tehnike na deponiju

Većinu neispravne bele tehnike odlažemo na deponiju u Vinči. Cena odlaganja bele tehnike na deponiji je uračunata u našu cenu. Stara bela tehnika se ne izbacuje u prirodu ili na divlje deponije, već se odlaže samo na legalne deponije. Međutim, u zavisnosti od vrste bele tehnike, neki aparati ne mogu biti odloženi na deponiji. Na primer, frižideri zbog freona se nose na reciklažu. Slično je i sa odvozom šuta na deponiju.

Odvoz stare bele tehnike kao usluga

Naša usluga obuhvata:

Odnošenje bele tehnike istog dana

Odnošenje bele tehnike na legalnu deponiju

Odvoz bele tehnike na reciklažu

Pristupačne cene

Iznošenje sa lokacije i utovar

Komunikativni i ljubazni radnici

Besplatan upit

Bez skrivenih troškova

Bez limita na količinu bele tehnike

Odnošenje ispravne i neispravne bele tehnike

Vodimo računa o hodniku i liftu zgrade

Iznosimo belu tehniku bez obzira na spratnost i prisustvo lifta

Dostupni smo 24/7

Radimo vikendom i za praznike

Možete izabrati da sami utovarite belu tehniku ili da to uradimo mi

Neobavezujući upit

Odnošenje bele tehnike iz stana

Bez obzira na količinu bele tehnike, lokaciju, spratnost zgrade ili prisustvo lifta, mi obavljamo sav posao pakovanja (ukoliko je potrebno), iznošenja, nošenja i utovara. Cena usluge zavisi od svih prethodno navedenih faktora.

Postoji mogućnost i parcijalne usluge, gde vi sami spustite belu tehniku u prizemlje ili ispred zgrade, a mi se brinemo o utovaru i odvozu. Ova opcija je jeftinija, ali zahteva da unapred spustite belu tehniku pre našeg dolaska. Takođe, bitno je da postoji pristup za kombi ispred zgrade; u suprotnom, cena će biti viša zbog troškova parkinga.

Ukoliko se bela tehnika nalazi u podrumu, možemo je odneti i iz tog prostora. Samo nam to napomenite. Odnošenje bele tehnike iz podruma može biti deo usluge čišćenja podruma u Beogradu, ali možemo doći i samo da odnesemo belu tehniku.

Odnošenje bojlera

Odnosimo i bacamo stare bojlere, bez obzira na veličinu.

Odnošenje bele tehnike gradska čistoća

Gradska čistoća nudi besplatno odnošenje kabastog otpada svakog prvog vikenda u mesecu sa beogradskih ulica. Bela tehnika spada u kabasti otpad. Ovo je dobra opcija ako imate samo jedan aparat i ukoliko vam prijatelji ili komšije pomognu da je odnesete do najbližeg kontejnera. Međutim, postoji nekoliko mana besplatnog odnošenja koje treba uzeti u obzir. Morate sami spustiti belu tehniku do kontejnera i sačekati prvi vikend u mesecu da to uradite. Angažovanjem profesionalne firme za odvoz kabastog otpada dobijate fleksibilnu uslugu koju možete koristiti kad god vama odgovara, bez ograničenja.

Koju belu tehniku odnosimo?

Naša usluga odnošenja bele tehnike obuhvata sledeće aparate:

Veš mašine

Rerne

Bojlere

Frižidere

Zamrzivače

Mašine za pranje sudova

Mikrotalasne rerne

Aspiratore

Kako izgleda usluga odnošenja bele tehnike?

Naš proces odnošenja bele tehnike obuhvata sledeće korake:

Poziv: Pozovite nas ili nam pošaljite email. Navedite količinu bele tehnike, vrstu aparata i lokaciju gde se nalazi. Možete nam poslati i slike kako bismo bolje razumeli situaciju.

Besplatan upit: Naša ponuda je potpuno besplatna i neobavezujuća. Na osnovu informacija koje nam pružite, možemo dati okvirnu cenu. Ukoliko je potrebno, izlazimo na teren da bismo pružili tačnu procenu.

Dolazak na adresu: Nakon dogovora s vama, naša ekipa dolazi na adresu i započinje proces odnošenja stare bele tehnike.

Cena odnošenja bele tehnike:

Cena naše usluge odnošenja bele tehnike zavisi od nekoliko faktora, kao što su:

Količina bele tehnike

Vrsta bele tehnike

Vaša ili naša odgovornost za utovar

Lokacija na kojoj se nalazi

Spratnost zgrade i prisustvo lifta

Parking za vozilo

Datum i vreme odvoza

Tačnu cenu možemo reći tek nakon što saznamo sve pojedinosti ili nakon što obavimo terenski pregled. Možete nam poslati besplatan upit ili nas pozvati kako biste saznali tačnu cenu. Takođe, postoji mogućnost besplatnog terenskog pregleda, ali je potrebna prethodna najava. Ukoliko nam pošaljete slike na Viber, moći ćemo bolje proceniti situaciju i pružiti precizniju cenu. Molimo vas da prilikom slanja upita navedete sve prethodno pomenute faktore.

Zaključak:

Ako imate potrebu da se rešite stare bele tehnike

nemojte je ostavljati da zauzima prostor u svom domu. Naša usluga odnošenja bele tehnike je tu da vam olakša taj proces. Bez obzira da li renovirate kuhinju i kupatilo ili ste jednostavno kupili nove aparate, mi smo tu da odnesemo staru belu tehniku sa vaše lokacije.

Naša ekipa se sastoji od iskusnih radnika koji će doći na vašu adresu i izvršiti odnošenje stare bele tehnike. Ne postoji limit kada je u pitanju količina ili težina aparata – odnosimo sve što nam pokažete. Obično na teren izlazi 2 do 3 radnika kako bi se efikasno obavio posao.

Kada je reč o odvozu i odlaganju bele tehnike, vodimo računa o zaštiti životne sredine. Neispravne aparate odlažemo na legalne deponije, a ne izbacujemo ih u prirodu ili na divlje deponije. Takođe, neki aparati poput frižidera, koji sadrže freon, ne mogu biti odloženi na obične deponije već se nose na reciklažu.

Naša usluga odnošenja bele tehnike obuhvata i odvoz bojlera. Bez obzira na veličinu ili vrstu aparata, mi smo tu da vam pomognemo.

Cena naše usluge odnošenja bele tehnike zavisi od nekoliko faktora, kao što su količina aparata, vrsta aparata, lokacija, spratnost zgrade i drugi faktori. Tačnu cenu možemo dati nakon što saznamo sve pojedinosti ili obavimo terenski pregled.

Ne oklevajte da nas kontaktirate putem telefona ili putem emaila kako biste dobili besplatan upit. Naša usluga odnošenja bele tehnike je tu da vam pruži efikasno rešenje za uklanjanje stare bele tehnike iz vašeg doma.

Pozovi ODMAH